Fem que sembli fàcil allò que altres mai aconsegueixen

Gaudeixi de la confiança que només l’empresa líder en reclamacions y recobraments pot oferir.

BCN IURIS és una empresa de serveis jurídics que gestiona més de 20.000 expedients cada any. A més, ho fa amb un 98% d’èxit. Apassionant, oi?

Posem la nostra ànima a cada un dels expedients que passen per les nostres mans i no desistim fins aconseguir una resolució favorable.

La nostra experiència de més de 20 anys ens ha permès crear els processos exclusius que fan possible l’agilització dels tràmits i l’estalvi de despeses innecessàries.

I tot, gràcies a un equip de més de 130 professionals, arreu de l’Estat, que ens permeten oferir un servei conciliador que aporta un valor als nostres clients i els dóna el suport necessari per a obtenir el màxim benefici possible pels seus interessos.

La diferència IURIS

A BCN IURIS hem creat uns processos exclusius que ens fan destacar en front d’altres empreses de serveis jurídics. Això és el que es coneix com la diferència IURIS: tan sols nosaltres definim de manera personalitzada els millors processos de gestió necessaris per a cada client.

L’escolta activa de les seves necessitats ens permet optimitzar recursos operatius, reduir despeses i millorar la satisfacció dels nostres clients. Aportem valor afegit.

I tot, gràcies a una moderna gestió de recursos tecnològics propis i un dinamisme excepcional que ens permet disposar d’un servei jurídic que només BCN IURIS pot oferir.

Un gran equip

La unió de professionals especialitzats fa que disposem d’un equip de primera línia, imbatible en eficàcia i resultats satisfactoris.

Imagen: 

Advocats

El nostre equip d’advocats coneix totes les línies d’actuació jurídica i ofereix una atenció personalitzada que aconsegueix obtenir els millors resultats.

Professionals administratius

A BCN IURIS comptem amb un equip de professionals administratius especialitzats que gestionen la seva feina amb excel·lència i ofereixen una agilitat a les gestions només possible gràcies a la seva tasca i encert en l’execució de les seves accions.

“El nostre objectiu és esforçar-nos per tal d’oferir un valor afegit als nostres serveis, tot proporcionant oportunitats de creixement als nostres empleats, col·laboradors i proveïdors."

Una història d’èxit continu

BCN IURIS forma part del grup BCN CONSULTING SERVICES i és l’empresa encarregada de gestionar reclamacions i recobraments a través de processos conciliadors.

Els seus inicis es remunten al 1994, any en què neix BCN DATA amb l’objectiu d’ajudar les empreses asseguradores en la gestió de documents.

El seu ràpid desenvolupament va portar a l’ampliació dels serveis, inclosos aquells que actualment presta BCN IURIS, empresa que opera de manera independent però amb la fortalesa que ofereix formar part del grup líder de serveis al sector assegurador.

Aquest coneixement adquirit i l’aposta per l’ús de noves tecnologies ha portat a BCN IURIS al desenvolupament de processos exclusius que li han permès ser líder en la gestió de reclamacions i recobraments.

Un passat i un present excel·lents que ens impulsen cap a un futur ple de possibilitats en què la història d’èxit permanent seguirà evolucionant fins oferir noves cotes de referència per a aquest i altres sectors.

Empreses BCN

BCNDATA

Empresa líder en serveis per al sector assegurador.

BCN IURIS

La referència del sector

Presentació de BCN IURIS

Descobreix BCN IURIS a través de la nostra nota de premsa.

descargar_nota_prensa.zip

Logotip

Descarrega’t el logotip de BCN IURIS

descargar_logotipo.zip

Multimèdia

Obté imatges de BCN IURIS exclusivament llicenciades per a contingut editorial

descargar_fotografias.zip